Thursday, May 26, 2011

Kes seda teab,kuis see algas...

Üks tõesti veider lugu. Õpilane A, kes on tõeliselt enesekeskne, asus teostama operatsiooni -mata õps (noor kena tibi) koolist välja. Kogus eile terve päev allkirju kõigilt 5.klassi õpilastelt, lisaks ka kuuendikelt. Kõik oli kenasti pakendatud valgele A-4 lehele  -  ees- ja perekonnanimed ,sellele järgnes allkiri.Mõned ka ei kirjutanud nõudmisele alla, mõned jooksid õppealajuhatajale kaebama, kuid kokku kogus eile 46 allkirja.
Lehel olid ka nõudmise põhjused - ikka et ei seleta, parandab töid lohakalt,paneb valesti hindeid, laseb õues kirtutada  kontrolltööd jne.
  Kuula vaid, kuidas muna õpetab kana. On ikka nobedad need tänapäeva lapsed! Kui õps ei meeldi, siis ametist valla ja minema!
 Eks näis ,mis loost edasi saab, sest poisi jutu järgi ema toetab kõiki poja mõtteid!

Thursday, May 12, 2011

On alles märkus!

AARO õpetaja  märkas:
               Aaro sooritas täna tunni ajal  TK järelvastamist. Kahjuks jäi  ta  spikri  kasutamisega  vahele. Noormees  kasutas õpetaja  kohta  roppe väljendeid  ning  ta     käitumine muutus kaasõpilaste suhtes vägivaldseks (loopis teisi oma õpiku ja vihikuga). Tunnis kaasa ei töötanud. Lõppkokkuvõttes  sülitas õpetaja jaki  peale.
              M.M  11.05.2011  kell 12.18